Mutasd a bőröd, megmondom ki vagy!

//Mutasd a bőröd, megmondom ki vagy!

Mutasd a bőröd, megmondom ki vagy!

PIGMENTÁLT, KORRIGÁLT, I OSZTÁLYÚ BŐRÖK

Az egyszínű bőrök kopásállóak, tehát évek múltán sem változtatják színüket. Annak, aki modern, vagy egyszerű vonalvezetésű garnitúrát szeretne, azoknak mindenképpen ezt a típust ajánljuk, akár világos színben.

IZGALMAS SZÍNVILÁG ÉS MOZGALMASSÁG

Az antikolt bőrök hatékonyan érik el a klasszikus ülőgarnitúrák rusztikus élményét. Mindezt egy különleges gyártástechnikával: A bőrt kétszer, két különböző színű festékkel festik! Az antikolt bőrök minőségéhez hozzátartozik a ?kopás? esztétikai élménye, mely várhatóan 6-8 év után kezdődik el. Akkor válasszon antikolt bőrt, ha Ön ezzel az élménnyel ki tud békülni.

A RUSZTIKUSSÁG A PATINÁBAN REJLIK

A kézzel koptatható bőrök jellemzője, hogy nem a gyárban kerülnek koptatásra, hanem egyenesen a kész bútoron. Elkészítjük a bútort, melyen semmilyen kopás nem látható, majd ? a megrendelő igényei szerint intenzíven, vagy visszafogottan ? kézzel a kívánt patina elérése érdekében megkoptatjuk a bőrt!

A MAI DIVAT

Az érlelt bőrök igen jellegzetesek, kellemes tapintásúak, és különleges kidolgozásúak! Az egyszínű bőröket ugyanis egy érlelési és egy törési folyamattal addig koptatják, míg foltok nem jelennek meg a bőrön. Ez hasonlít az antikoláshoz, azonban mégis más: az érlelt bőrök évtizedek után sem kopnak!

ANNAK AKI A MARKÁNS STRUKTÚRÁT SZERETI

A bútorbőrök vastagsága általában 0,9-1,1 mm szokott lenni, azonban vannak 1,4-1,6 mm vastag bőrök is! Nem kell arra gondolni, hogy ezek tartósabbak, vagy jobbak: pusztán más komfort, más terülés, más fajta varráskép jellemző rájuk.
By | 2018-02-17T17:04:07+00:00 szeptember 21st, 2013|A valódi bőrről|