Mire van szükség, mielőtt eljön a bemutatóterembe?

//Mire van szükség, mielőtt eljön a bemutatóterembe?

Mire van szükség, mielőtt eljön a bemutatóterembe?

Ebben a bejegyzésben szeretném összefoglalni azokat a dolgokat, melyeket kedves érdeklődőink, és megrendelőink a saját elmondásuk szerint elfelejtenek rendszerint előkészíteni, megtenni, mielőtt ellátogatnak a bemutató terembe!

Szobarajz

Nagyon fontos, hogy lemérjük a helyet, ahova a bútor kerülni fog, azonban a szobarajz még jobb! Tapasztalt kollégáink olyan méret ötleteket adhatnak az új bútor kiválasztásához, melyre esetleg Ön nem is gondolt.

Szoba fotó

Elegendő, ha telefonnal készít néhány fotót a nappaliról, hogy ezzel inspirálva kollégánkat még több ötlettel, még konkrétabb javaslatokkal tudjuk szolgálni a stílus, a motívumok, és a színharmóniák területén.

Anyagminták a nappaliból

Sok megrendelőnk felújítás, építkezés közepette tervezi meg a bőrbútor projektet, így rendelkezésre áll csempe, fal, függöny, lambéria minta – ha ezeket magával hozza, az ülőgarnitúra színválasztását finomra tudjuk hangolni.

Fotók a régi kanapéról

Mint azt a honlapunkon írjuk, régi garnitúrájára beszámítási ajánlatot teszünk. Ehhez olyan, és annyi képre van szükség, amennyit egy apróhirdetésben is közzétenne.

Ajánlatkérés

Ha már nagyjából tudja, hogy milyen bútort szeretne, kérjen ajánlatot emailben! Pénzt, és időt takarít meg vele, hiszen ha ajánltunk nem változik, akkor akár meg is rendelheti bútorát a bemutatóteremben. Interneten nem lehet rendelni, tehát előfordulhat, hogy többször kell ellátogatnia hozzánk.

Készletjelentés kérése

Ha kinézte bútorát a katalógusból, melyet szeretne kipróbálni, kérjen készletjelentést! Miért? Mert a bemutató darabokat meg lehet venni, ezért előfordulhat a különböző modellekből ideiglenes készlethiány.

Időpont egyeztetés

Szombaton azért vagyunk 13 óráig nyitva a nagyközönség számára, hogy 13 órától időpontot tudjunk egyeztetni azokkal, akikkel nyugodt körülmények között szeretnénk tárgyalni. Kérjen időpontot Ön is! – Ha hétköznapra egyeztet, arra az időre plusz értékesítőt biztosítunk a bemutatóterembe, hogy az esetleges beeső látogatások ne zavarjanak bennünket.

By | 2018-02-17T11:58:46+00:00 október 15th, 2013|Tippek, trükkök, praktikák|