Húsvéti nyílt-nap élménybeszámoló (2013.03.30)

//Húsvéti nyílt-nap élménybeszámoló (2013.03.30)

Húsvéti nyílt-nap élménybeszámoló (2013.03.30)

husvetiplakatNagy öröm számunkra, hogy a húsvétkor megrendezett nyílt napunk ideje alatt összesen mintegy 50 résztvevő, felnőtt, és gyermek látogatott el hozzánk, hogy bútoraink után érdeklődjenek, hogy kézműveskedjenek, vagy csak hogy jól érezzék magukat nálunk!

 A kézműveskedésről

A nyílt nap sztárterméke a bőrtojás volt! A bőrtojás alapja egy hungarocell tojás. Ezt az alapot (Kasza Tünde tervei alapján) bőrrel be lehet vonni. Ennek módja, hogy a bőrt nem egyben, hanem 4 részben ragasztjuk rá a bőr felszínére, melyek 4 cikkelyre osztják a tojást.

Miután a megfelelő színű bőrök rögzítésre kerültek a tojás felszínére, az illesztéseket színes szalaggal, vagy akár bőrkéderrel is el lehetett dolgozni.

A tojást masnikkal, akasztófüllel, hurkapálca szárral, vagy akár festéssel is tovább lehetett díszíteni.

A bőrülőgarnitúrákról

A húsvéti nyílt nap értékesítési szempontból is sikeresen zárult. A szalonunkba az érdeklődő párok, és családok is szívesen látogattak el, és rendeltek ülőgarnitúrát zavartalanul.

Az beszélgetések ezeken a napokon rugalmasan akár 4- 5 szálon is futhatnak, minden érdeklődő gyorsan megtalálja a neki megfelelő értékesítőt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

További képek a nyílt napról

By | 2018-02-17T17:08:33+00:00 augusztus 31st, 2013|A Kasza Bőrműhelyről|