A 4 legtrendibb nappali stílus

//A 4 legtrendibb nappali stílus

A 4 legtrendibb nappali stílus

futuristic

1.Futurisztikus stílus

A fényes műanyaggal fedett bútorok és az erős színek kombinációja a 2013-as év egyik legkedveltebb trendje. Sokak számára sterilnek, hidegnek és élhetetlennek tűnhet ez a stílus, éppen ezért elkezdtek barátságosabb színeket is alkalmazni, a feketét és az acélkéket felváltotta a fehér és a piros. Ezt a stílust a nagy, osztatlan tereknél érdemes alkalmazni.

2.Mix&match stílus

Ez egy kaotikus stílus, ahol különböző formájú, színű és anyagú tárgyakat kombinálnak. Ez a túldíszítettség élettel teli, vidám hatást kelt, mely meghitt melegséget és jó ízlést sugároz.

mix and match
art deco

 3. Art Deco stílus

A stílus a luxus és elegancia egyik kifejezője lett. Letisztult vonalak, egyszerű fekete-fehér árnyalatok, melyeket olykor egy kis arannyal vagy ezüsttel ötvöznek. Az Art Deco megköveteli, hogy a berendezési tárgyak elrendezése szellős legyen, és jellemző rá az egyszerűsített, lendületes geometrikus formavilág. A berendezési tárgyakat igyekszik a felesleges díszítéstől megszabadítani, ám a kézműves munka értéket nagyra becsüli.

 4.Easy Living stílus

Ebben a stílusban csodálatosan keveredik a régi és az új, így az értéket képviselő bútorok és a színharmónia különleges atmoszférát teremt. Erre a trendre a világos színek jellemzők, továbbá az egyszerűség a letisztult szépség és a báj.

easy living1

Látogasson el hozzánk, és találja meg az Ön stílusára jellemző garnitúrát!

By | 2018-02-17T16:04:28+00:00 szeptember 23rd, 2013|Tippek, trükkök, praktikák|